Ontdek de toekomst van werkomgevingbeheer

16 en 17 april was Alvero aanwezig bij de prestigieuze Workplace Xperience in de iconische Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Onze stand bood bezoekers een hands-on ervaring met het geavanceerde Alvero Meubel Management systeem, gericht op het creëren van flexibele, duurzame en efficiënte werkomgevingen.

De kern van ons verhaal

Tijdens het event deelden Brigitte de Haan en Joris Cools hun expertise in twee interactieve sessies, waarin de cruciale rol van data in de circulaire transitie van werkplekbeheer centraal stond. Het gesprek richtte zich op hoe bedrijven snel veranderende werkomgevingen kunnen aanpassen aan hun duurzaamheidsbeleid en de optimalisatie van hun vastgoedportefeuille.

 

WPX

Alvero heeft zich altijd gericht op innovatie in facility management door gegevens gestuurd te werk te gaan. Waar vroeger vaak op onderbuikgevoel werd vertrouwd, maakt Alvero nu gebruik van datagedreven beslissingen om niet alleen te voldoen aan de moderne duurzaamheidseisen, maar ook om een adaptieve en gezonde werkplek te waarborgen. Ons eigen Alvero Meubel Management (AMM) systeem speelt hierbij een cruciale rol door up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen en snel in te spelen op nieuwe trends.

WPX

Impact en innovatie

De interactieve presentaties toonden de effectiviteit van AMM in het realiseren van een circulaire economie binnen de kantoorinrichting. De tool helpt bij het identificeren en beheren van kantoormeubilair met RFID-technologie, wat zorgt voor een unieke identiteit per meubelstuk. Dit maakt het mogelijk om nauwkeurige gegevens te verzamelen over het gebruik en de staat van het meubilair, wat cruciaal is voor een duurzame bedrijfsvoering en te voldoen aan de CSRD-rapportage (plicht).

WPX

Conclusie van deze 2 dagen

De Workplace Xperience was een uitstekende gelegenheid voor Alvero om onze visie en oplossingen voor toekomstbestendige werkomgevingen te delen. Door de kracht van datagedreven facility management te omarmen, streeft Alvero ernaar om bedrijven te ondersteunen in hun transitie van emotioneel naar rationeel beheer van middelen, waardoor een duurzame en efficiënte werkomgeving wordt gewaarborgd.

Tenslotte

Wij kijken uit naar de voortzetting van deze dialogen en het samen ontwikkelen van innovatieve oplossingen die bedrijven helpen om hun werkomgeving toekomstbestendig te maken. Met behulp van AMM en ook door te kiezen voor het flexibele, besparende en duurzame karakter van huren.

 

Aftermovie_WPX_AMM_Alvero_2024

Benieuwd of AMM de oplossing is voor jouw organisatie?

Ontdek hoe je jouw werkomgeving kunt transformeren op een wijze die zowel economisch als ecologisch duurzaam is. Bezoek alveromeubelmanagement.nl voor meer informatie en begin vandaag nog met jouw circulaire transitie of neem contact op met Joris.

Joris Cools