Reinier Nederhoed aan het woord over de samenwerking met HOFF Offices Amsterdam

Ik heb het genoegen gehad om in samenwerking met Ditt Officemakers vanaf de grond af aan betrokken te zijn bij een prachtig project bij HOFF Amsterdam. Gevestigd in het World Trade Center op de Amsterdamse Zuidas, biedt HOFF een luxe, flexibele kantooromgeving die naadloos aansluit bij onze visie op de toekomst van werkplekken. Ditt zorgde voor het inrichtingsplan, wij voor het bijpassende meubilair.

HOFF

Een visie van flexibiliteit en luxe

Opgericht door Sipke Feenstra, een visionair die eerder bij The Office Operators heeft gewerkt, staat HOFF model voor de mogelijkheden wanneer een hotel-achtige benadering van kantoorruimtes wordt toegepast. Met een sfeervolle lobby die zijn hotelambities waarmaakt en flexibele kantoor- en vergaderruimtes die door diverse bedrijven worden gebruikt, belichaamt HOFF het concept van een dynamische werkomgeving.

HOFF

Wij richten kantoren flexibel in

Huurmeubilair betaal je alleen zolang je het gebruikt. Voor Sipke is dit echter niet de enige reden om te huren; het brede aanbod aan kantoorinrichting maakt huren voor het HOFF-concept zeer aantrekkelijk. Met 800 werkplekken en de mogelijkheid om te kiezen uit Alvero's uitgebreide assortiment, zonder de zorgen van opslag en logistiek, kan HOFF zich richten op wat ze het beste doen.

HOFF
HOFF

Een nieuw concept: Totally Outsourced Furniture (TOF)

Ons nieuwe concept 'Totally Outsourced Furniture' was een perfecte match voor HOFF. Dit concept stelt bedrijven in staat om zonder de stress van logistiek en voorraadbeheer, flexibel meubilair te gebruiken dat past bij de steeds veranderende behoeften van hun werknemers. Onze samenwerking maakt het mogelijk om hoogwaardige, flexibele diensten te leveren die niet alleen aan de huidige behoeften voldoen, maar ook snel aanpasbaar zijn als die behoeften veranderen.

Waarom HOFF voor TOF heeft gekozen

De keuze voor het outsourcen van meubilair is niet alleen een kwestie van gemak; het is ook een financieel verantwoorde beslissing; one stop shopping voor een vast bedrag per maand. Zoals Sipke verder uitlegt: "Bij TOF betaal je alleen voor de periode dat je het meubilair gebruikt. Het model helpt ons dus om de kosten te optimaliseren en biedt ondersteuning voor langdurige flexibiliteit. Dit omdat het niet op de balans staat, wat onze cashflow bevordert." Door meubilair te huren in plaats van te kopen, dragen zij ook bij aan een duurzamere bedrijfsvoering en wordt de noodzaak voor nieuwe productie verminderd.

HOFF

Een duurzame toekomst samen

De samenwerking met HOFF onderstreept onze gezamenlijke visie op een gastgerichte, flexibele en duurzame benadering van kantoormeubilair. Het is inspirerend om te zien hoe onze flexibele meubeloplossingen helpen bij het realiseren van de visie van een innovatief bedrijf als HOFF.

HOFF

Wil je meer weten over hoe we dit samen met HOFF hebben gedaan?

Neem gerust contact op met Reinier. Hij vertelt je graag meer over onze oplossingen en hoe we kunnen helpen bij de transformatie van je werkomgeving.

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur