De perfecte match: De Meeuw + Alvero

Waarom? De toekomst van de bouw ziet De Meeuw in standaardisering en vanuit de circulariteitsgedachte. Huisvesting dient aanpasbaar en herinzetbaar te zijn om de tand des tijds te doorstaan, en daar is modulaire aanpak een perfect antwoord op. En vanuit de visie van Alvero is niets is zo veranderlijk als de werkomgeving. Omdat-ie groeit, digitaliseert of deels tijdelijk is.

Alvero en De Meeuw bieden daardoor een huisvestingsoplossingen waar zowel opdrachtgevers als gebruikers blij van worden. Een of meerdere modules van De Meeuw compleet ingericht door Alvero, is dan het perfecte antwoord. Waarvoor je betaalt zolang je het gebruikt en die we weer leeg- en ophalen als het niet meer nodig is. Of het nu gaat om een klaslokaal, een kantine, kantoor of vergaderruimte. Samen met De Meeuw zorgen we dat het in no time geregeld is.

Kantine

Samen een concept ontwikkeld

Ook al is het een tijdelijke huisvesting, het vraagt om een comfortabele inrichting. Feitelijk de vertrouwde buitenruimte waar De Meeuw om geroemd wordt en dan compleet ingericht door Alvero. Met gebruiksklare en betaalbare oplossingen voor elke werkplek, van flexplekken tot vergaderruimtes tot een complete kantoorinrichting. Het voorzien van een ruimte van het juiste meubilair is in veel gevallen een logistieke uitdaging. Alvero zorgt ervoor dat het meubilair op tijd wordt geleverd, gerepareerd en opgehaald. Zo kun je jezelf richten op zaken waar je goed in bent.

Met dit concept beschik je altijd direct over de juiste inrichting voor elke toepassing. Elke ruimte van De Meeuw van buiten én nu ook van binnen tot in de puntjes verzorgd. En verandert deze toepassing na verloop van tijd, dan verandert de inrichting gewoon mee.

Producten die wij regelmatig inzetten voor De Meeuw

Keuze uit 4 type toepassingen 

Wij bieden, samen De Meeuw 4 type ruimtes aan. Kantine, Kantoor, Klaslokaal en Vergaderruimte.

De individuele ruimtes bestaan in de basis uit 1 units van De Meeuw en zijn compleet ingericht met passend meubilair. Binnen Kantoor en Vergaderruimte, heb je bovendien de keuze uit een basic en een luxe pakket.

Kantine

Geschikt voor 16 personen. Ingericht met 4 tafels van alu-ahorn met elk een afmeting van 160x80cm. Compleet met 16 stoelen met bordeaux of zwartkleurige kuipstoeltjes van kunststof. Uitbreiding van het aantal units en meubilair is uiteraard mogelijk.

Kantine

Kantoor

Pakket basic

Geschikt voor 4 personen. Ingericht met 4 bureautafels van alu-ahorn met elk een afmeting van 160x80cm. Daarbij 4 bijpassende ladeblokken en 4 verstelbare bureaustoelen netweave. Uitbreiding van het aantal units en meubilair is uiteraard mogelijk.

Kantoor basic

Pakket luxe 

Geschikt voor 4 personen. Ingericht met 4 in hoogte instelbare slinger bureautafels met elk een afmeting van 160x80cm. Daarbij 4 bijpassende ladeblokken en 4 verstelbare bureaustoelen netweave.

Uitbreiding van het aantal units en meubilair is uiteraard mogelijk.

Kantoor luxe

Klaslokaal

Geschikt voor 30 leerlingen en 1 docent. Ingericht met 30 schoolsets en 1 bureautafel van alu-ahorn met een afmeting van 160x80cm. Daarbij 1 bijpassende ladeblokken en 1 verstelbare bureaustoel netweave.

Bij het klaslokaal gaan we in de basis uit van 3 units van De Meeuw. Ook hier is uitbreiding van het aantal units en meubilair mogelijk.

Klaslokaal

Vergaderruimte

Pakket Basic

Geschikt voor 10 personen. Ingericht met 4 tafels van alu-ahorn met elk een afmeting van 160x80cm, aangevuld met 10 vergaderstoelen.

Uitbreiding van het aantal units en meubilair is uiteraard mogelijk.

Vergaderen basic

Pakketten Luxe

Geschikt voor 10 personen. Ingericht met 4 tafels van alu-ahorn met elk een afmeting van 160x80cm, aangevuld met 10 vergaderstoelen slede.

Vergaderen luxe

Over de Meeuw

Al meer dan 90 jaar houdt De Meeuw zich bezig met het produceren van snelle, flexibele en modulaire huisvesting. Onze opdrachtgevers bieden we een breed scala aan huisvestingsoplossingen in de markten zorg, onderwijs, overheid, bedrijfsleven en wonen. Dat laatste met ons woonlabel De Meeuw Nezzt. We verzorgen de verhuur van tijdelijke noodvoorzieningen tot en met de lease of verkoop van semipermanente en permanente oplossingen tot en met circa 30 jaar.

De Meeuw bouwt slim, snel en samen flexibele huisvestingsoplossingen. Waarom slim? Omdat met De Meeuw bouwen, modulair en circulair bouwen is. Hoezo snel? Omdat wij industrieel bouwen en onze huisvesting al in de fabriek wordt samengesteld. En samen? Bij De Meeuw denken en werken we samen met onze opdrachtgevers en partners, met de gebruiker al in gedachten. Tenslotte verdienen alle partijen het allerbeste eindresultaat. En dat behaal je samen. Bekijk hier de verschillende projecten.

De Meeuw. Dé specialist in flexibele en modulaire huisvesting.

Meer weten over de case van De Meeuw?

Vraag gerust naar extra informatie en stel jouw vragen. Romée vertelt je graag alle ins en outs van deze case.

Romée