Een korte introductie

Devid Loss en Alyona Matviyenko bereiden zich al jaren voor op de Special Olympics. Deze veelzijdige reis, gekenmerkt door het overwinnen van talloze obstakels en momenten van geluk, staat symbool voor de Special Olympics in Berlijn. 'Het is mijn persoonlijke doel om de wereld een beetje beter te maken. Na te hebben gewerkt bij grote sportevenementen, lijken de Special Olympics misschien wat kleiner en onopvallend, maar het is een project met een grote toekomst. Als we ons best doen, het bevorderen en ervoor zorgen dat het plaatsvindt, maken we de wereld een beetje beter,' zegt Alyona. 'We zijn niet alleen een sportevenement, maar onze belangrijkste focus ligt op inclusie.'

Alvero_SpecialOlympics_EDIT_V3_no subs

"Het is geen gewone werkrelatie, maar echt mensen die het evenement tot een succes willen maken."

"Alvero is onze betrouwbare partner en een bedrijf waarmee we graag samenwerken. Onze samenwerking met hen en dit evenement begon vorig jaar in 2022 voor de Nationale Special Olympics in Berlijn. Alvero was destijds een van onze partners. Ze hebben uitstekend werk geleverd en ons geholpen met last-minute verzoeken." Deze samenwerking heeft niet alleen het evenement vooruit geholpen, maar heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij het creëren van een inclusieve en comfortabele omgeving voor sporters en het publiek.

Special Olympics
Devid Loss

"In het begin zijn het lange dagen waarop we nauw samenwerken met het Alvero-team, en aan het einde van deze week voelen we ons weer als een familie."

Devid Loss

"Het gestructureerde meubelbeheer van Alvero heeft zich bewezen als een sleutelelement in een proces dat alle 18 Olympische sportlocaties omvatte. Dankzij de extreme flexibiliteit en logistieke ervaring kan Alvero snel handelen en een oplossing vinden voor elke uitdaging. Vooral benadrukt Devid: 'Ik kan zeggen dat er de afgelopen drie, vier maanden niet alleen een zakelijke, maar zelfs een vriendschappelijke relatie tussen ons is ontstaan, en dat betekent veel.'"

Special Olympics
Special Olympics
3x3

Het evenement in cijfers

 • 7.000 atleten
 • 190 delegaties
 • 20.000 vrijwilligers
 • 26 sporten
 • 18 Olympische sportlocaties
 • 9 dagen
Special Olympics

Alvero levert & installeert

 • 1.600 bierbanken sets
 • 4.000+ stoelen
 • 2.000+ tafels
 • 400 Schermen
 • Loungemeubilair, afzetpalen, desinfectie zuilen en accessoires
Special Olympics
Special Olympics
Together Unbeatable, het motto van de Special Olympics 2023 in Berlijn belichaamt ook de samenwerking met Alvero
Bierbänke

Effectieve Inzet

"Elke dag brengt verrassingen met zich mee. Het is een wereldwijd evenement; er is veel planning nodig en samenwerking met betrouwbare mensen en bedrijven. Dat is een van de redenen waarom we contact hebben opgenomen met Alvero", zegt Devid. Alyona voegt toe: "Ik ben er sterk van overtuigd dat we een zeer goede werkrelatie met Alvero hebben. Als er iets nodig is of ontbreekt, tonen ze echte inzet om het voor ons te regelen."

"Het beste aan de aanwezigheid van Alvero is de relatie die ze hebben opgebouwd met de medewerkers, want zelfs nu, terwijl we volop in bedrijf zijn, heb ik mensen gevonden die hierheen zijn gekomen en gewoon de handen uit de mouwen hebben gestoken. We hadden moeilijkheden en ze hebben ons geholpen andere dingen te doen, terwijl ze tegelijkertijd hun eigen werk deden. Zelfs als ze een externe partner zijn, heb ik in hen de bereidheid gezien om dit evenement samen met ons zo goed mogelijk uit te voeren," legt Devid uit."

Producten gebruikt tijdens de Special Olympics World Games

"Ze waren de eersten om te helpen, zelfs als het niet met hun meubels te maken had."

Alyona Matviyenk
Alyona Matviyenk

De drijvende kracht achter een soepel verloop? Het draait allemaal om vlekkeloze logistiek.

Alvero heeft deze bevredigende reis met vastberadenheid en toewijding begeleid. De juiste uitrusting in de juiste staat op het juiste moment op de juiste plaatsen. Het hogere doel: meer aandacht voor de Special Olympics door zorgvuldige organisatie en vlekkeloze logistiek.

Bij elk van de Olympische locaties gebruikte Alvero zijn uitgebreide expertise in meubelontwerp en functionaliteit om de Special Olympics te voorzien van stoelen, tafels, bierbanksets, opslagmeubilair, kasten, zitkussens en banken. 'Een punt dat we bijzonder waarderen aan Alvero, is de kwaliteit van het meubilair. Ze hebben een uitgebreide catalogus en kunnen aan al onze behoeften voldoen, variërend van eenvoudige biertafelsets tot het inrichten van lounges voor VIP's,' benadrukt Devid."

Special Olympics

"De totale logistiek was ambitieus maar succesvol: 13 vrachtwagens werden succesvol geladen met meubels en op tijd naar 18 verschillende sportlocaties in Berlijn vervoerd. Alyona zegt: 'Ons evenement is misschien niet zo bekend, maar onze atleten hebben mogelijk speciale behoeften en hebben bepaalde meubels nodig die niet door iedereen worden aangeboden.' Dit was een essentiële bijdrage voor alle sporters en de gastenervaring, waarbij Alvero zijn uitstekende meubelkennis aantoonde."

Special Olympics

Last-minute wijzigingen? Geen probleem. De oplossing is slechts een telefoontje verwijderd.

De week voor de start is de moeilijkste fase. Flexibiliteit en precisie zijn vereist. Devid zegt: 'We hadden enkele uitdagingen toen we het evenement wilden openen. Er was een verzoek voor extra meubels omdat er iets was veranderd en het was een behoorlijke hoeveelheid. We belden Alvero en ze reageerden binnen de kortste keren: Natuurlijk, geen probleem, we kunnen helpen. En dat is weer een van de redenen waarom Alvero betrouwbaar is.' Alyona voegt toe: 'Bepaalde elementen door andere vervangen, bijvoorbeeld door vanwege de hoeveelheid van hogere kwaliteit, is een flexibiliteit en aanpak die Alvero kiest en waarmee we zeer tevreden zijn.

Onze oprechte dank gaat uit naar de Special Olympics 2023, alle betrokkenen, het organisatieteam en met name Devid Loss en Alyona Matviyenko voor hun vertrouwen en samenwerking.

Devid en Alyona

Ben je zelf geïnteresseerd in een samenwerking?

Wat uw vraag ook is, Alvero heeft altijd een oplossing voor uw werkomgeving, of die nu tijdelijk of structureel is. Neem contact op met Reinier en bespreek uw behoeften, en wij zorgen voor een persoonlijke oplossing.

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur